Hongyu Sushi

Om  Vores  Restaurant


      Du kan få flere detaljer af vores menuer, tilbud og aktiviteter og meget mere ved at klike på de ovenstående valgmuligheder, der passer til jeres ønsker.

Nedstående prisen er inklusive sushi ad libitum (all you can eat), og med en kinesisk buffet ved siden af med over 150 forskellige lækre retter. Kage, desserter, is og kaffe er selvfølge også med i prisen. 😊

😊 DVS: Buffet hos Hongyu Restaurant = ad libitum(all u can eat) + fri kinesisk buffet + fri seafood bar + fri dessert 😊

Sushi ad libitum: (ALL U CAN EAT!)
Hongyu restaurant holder fokus på sushi, hvor alle sushi er frisklavet efter bestillingen på menuet, med friske råvarer. Med sushi ad libitum, kan I spise så meget i kan til I er blevet mættet.

Fri Varm kinesisk buffet:
Ved siden af sushi ad libitum har vi fri kinesiske buffet, hvor du også kan få noget kinesiske mad. Noget varme suppe, sprøde rejer, champignon, stegt nudler, rismix, forårsruller, crispyrejer og faktiske meget mere.

Ved siden af det har vi også en seafood bar, så hvis du er en stor fan af sashimi, store rejer m.m og vil du måske prøve nogle nye seafood som du aldrig har prøvet før brude du prøve vores seafood bar som er en del af vores varm kinesisk buffet.

Fri sticks:
Her hos os kan du også få fri sticks! Kan du lide stegt lammekotelet eller stegt oksemørbrad? Eller gedeost med bacon? Hos os kan du få så mange sticks du kan! Alle vores sticks er friskende lavede efter din bestilling, de vil dog ikke lægge på buffet siden det vil gøre det ikke særligt friske. Så bestiller sticks på restauranten og så får du så mange du kan spise og så mange du vil have!!!

Fri Dessert:
Hos os får I også forskellige varianter af fantastisk is, kage, kaffe og te.

(Mere om buffet kan læses under side OM OS under kontakt)

Pris:

 • Mandag til torsdag:
  Voksne - 208 kr.
  Børn under 11 år - halvpris
  Baby under 2 år - 50 kr.

 • Fredag til søndag (med alle helligdage):
  Voksne - 228 kr.
  Børn under 11 år - halvpris
  Baby under 2 år - 50 kr.

Reserver et bord på vores hjemside, så gemmer vores medarbejde den bedst plads i restauranten til dig. Du kan nu reservere et bord under kontakt og reserver. 😊