Hongyu Sushi

Om  Vores  Restaurant


      Du kan få flere detaljer af vores menuer, tilbud og aktiviteter og meget mere ved at klike på de ovenstående valgmuligheder, der passer til jeres ønsker.

Indholdsfortegnelse

I Hongyu restaurant vil du få de bedste madoplevelser, I Hongyu restaurant sørger vi for at I vil blive mættet og med et glædeligt humør hjem igen.

Hos Hongyu restaurant får du sushi ad libtum med kinesisk buffet. Forskel fra den tidligere restaurant FUYI holder vi mere fokus på sushi.

Vi kører sushi ad libtum hvor det er ” all you can eat” til I er blevet mættet, vi sørger for de friskest sushi nogensinde, og alle sushi er frisklavet efter bestilling. Du kan vælge selv dine favoritter fra vores menukort. Alle sushi i restauranten er blevet lavet af de japanske kokke med mange års erfaringer, så vi kan love for en høj kvalitet af vores sushi, både på smagen og udseende vil være fantastiske.

I de kinesiske buffet vil du opleve over 150 forskellige lækre kinesiske retter og supper som du kan vælge imellem, en salatbar hvor du kan selv blande din egen unik salat der falder i deres smag. Udover det, har vi også forskellige slags seafood, som Laks, tun sashimi, store rejer mm., vi har også friske stegt lammekotelet og bøf som sikkert kan opfylde jeres ønsker.

Efter de forskellige hovedretter trænger man måske også til nogle desserter, vi serverer også mange varianter af kager, frugter, is og selvfølgelige også GRATIS kaffe indtil du er tilfreds, og din mave ikke kan rumme mere.

De hele er inklusiv i prisen! (Både sushi ad libtum og de kinesisk buffet)

Vi har også et special lokal, hvor I kan få et individuelt værelse som I kan sidde og hygge I, hvis I vil holde fødselsdag eller noget lignende. Derudover har vi også en anden individuel plads hvor man kan sidde lidt for sig selv, og hygger med jeres familie eller venner uden at blive forstyrret af de andre.

Så giv HongYu restaurant en chance, kom og smag vores ad libtum sushi og dejlige buffet ved siden af, vi glæder os til at se jer!

Hongyu Restaurant, ALWAYS KEEP IT FRESH!

VI SES I HONGYU RESTAURANT!!! 😊
( TjekSmiley)